VLADA HNŽ POKROVITELJ TURNIRA ''BORSA OPEN 2017''

VLADA HNŽ POKROVITELJ TURNIRA ''BORSA OPEN 2017''

”Vlada Hercegovačko – neretvanske županije podupire rad brojnih športskih klubova na području HNŽ i organiziranje športskih natjecanja, te je sa zadovoljstvom prihvatila i pokroviteljstvo nad ovogodišnjim 8. Međunarodnim judo turnirom ”Borsa OPEN“, kazao je Veselko Čerkez, predstojnik Ureda predsjednika Vlade HNŽ na današnjoj konferenciji za novinstvo koja je upriličena u povodu skoroga početka turnira.

„Naši športaši, judaši, ali i brojni drugi u različitim športovima, zaslužuju našu punu potporu jer su najbolji promotori Hercegovačko-neretvanske županije“, kazao je  predstojnik Čerkez, zaželjevši svim natjecateljima uspjeh i osvajanje zapaženih rezultata.

Tijekom konferencije istaknuto je kako će turnir, koji će biti održan 7. listopada, okupiti  preko 1200 natjecatelja iz više od 30 država.

”Borsa  OPEN” je od ove godine interkontinentalno natjecanje, to je manifestacija koja je od malog turnira organiziranog prvi put 2010. godine sa oko 300 sudionika iz okolnih zemalja, prerastao u jedan od najznačajnih događaja u Bosni i Hercegovini, s čijom se brojnošću sudionika nijedan športski događaj od samostalnosti BiH do danas ne može mjeriti”, kazao je Franjo Zadro, član organizacijskog tima turnira.