MINISTRI TELETOVIĆ I FALADŽIĆ ČESTITALI DAN DRŽAVNOSTI BiH

MINISTRI TELETOVIĆ I FALADŽIĆ ČESTITALI DAN DRŽAVNOSTI BiH

Ministri u Vladi HNŽ Ajdin Teletović i Adnan Faladžić uputili su čestitku u povodu 25. studenog – Dana državnosti Bosne i Hercegovine.

U čestitci ministra Teletovića stoji:

''U povodu Dana državnosti Bosne i Hercegovine, u ime Ministarstva trgovine, turizma i zaštite okoliša HNŽ i u osobno ime, svim građanima Hercegovačko-neretvanske županije i svim Bosancima i Hercegovcima u Domovini i dijaspori, upućujem najiskrenije čestitke uz želju da zajednički radimo za dobrobit i napredak svakog dijela Bosne i Hercegovine i svakog njezinog građanina.''

U čestitci ministra Faladžića  stoji:

''Na prvom zasjedanju ZAVNOBiH-a 25. studenog 1943. godine, obnovljena je državnost Bosne i Hercegovine i osigurana puna ravnopravnost svih naroda i građana.
Taj povijesni datum koji je utkan u višestoljetnu tradiciju Bosne i Hercegovine temelj je toleranciji i zajedničkom životu i obveza za bezuvjetnim očuvanjem suvereniteta zemlje i multikulturalnosti društva.
Tim povodom, u ime Ministarstva financija Hercegovačko-neretvanske županije i u osobno ime, svim građankama i građanima županije, širom zemlje i inozemstvu čestitam 25. studeni Dan državnosti Bosne i Hercegovine.''