MEĐUŽUPANIJSKO NATJECANJE UČENIKA OSNOVNIH ŠKOLA ''SIGURNO U PROMETU''

MEĐUŽUPANIJSKO NATJECANJE UČENIKA OSNOVNIH ŠKOLA ''SIGURNO U PROMETU''

U Športskoj dvorani „Bijeli brijeg“ u Mostaru, u organizaciji Auto-moto saveza u BiH, održano je 20. jubilarno završno međužupanijsko natjecanje učenika osnovnih škola „Sigurno u prometu“.

Slađan Bevanda, ministar unutarnjih poslova HNŽ, Veselko Čerkez, predstojnik Ureda predsjednika Vlade HNŽ, koji je u ime dr. sc. Nevenka Hercega, bio nazočan na natjecanju, te Ivan Šimunović, predsjednik Auto-moto saveza pozdravili su sudionike i najuspješnijima dodijelili prigodna priznanja.

Na natjecanju je sudjelovalo 11 školskih timova po 4 učenika koji su postigli najbolje rezultate na županijskom natjecanju u Posavskoj, Srednjobosanskoj, Hercegbosanskoj, Zapadnohercegovačkoj i Hercegovačko-neretvanskoj županiji, kao i tim iz Žepča iz Zeničko-dobojske županije.

U sklopu ove manifestacije održano je i natjecanje na razini Bosne i Hercegovine sa sudjelovanjem tri najbolja školska tima s međužupanijskog natjecanja i tri školska tima iz Republike Srpske, koja su postigla najbolje rezultate u natjecanju u RS-u.