DODIJELJENO JOŠ JEDNO VATROGASNO VOZILO

DODIJELJENO JOŠ JEDNO VATROGASNO VOZILO

Dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije uručio je danas   Petru Juriću, zapovjedniku  Profesionalne vatrogasne postrojbe Grada Mostara, ključeve novog vatrogasnog vozila.  

„Današnja primopredaja nastavak je aktivnosti koje Uprava za civilnu zaštitu i vatrogastvo poduzima s ciljem opremanja vatrogasnih postrojbi u HNŽ. Podsjetit ću na to  kako su ovakva i slična vozila već dobile sve jedinice lokalne samouprave u našoj županji, a naša nakana je da i dalje nastavimo s opremanjem vozilima i drugom potrebnom opremom, kako bi vatrogasci mogli odgovoriti izazovima koji pred njima stoje. Koristim prigodu zapovjedniku Juriću i njegovim suradnicima čestitati na nizu uspješno obavljenih interveniranja, uvjeren u to kako će  i ovo vozilo koje smo im danas predali biti od velike koristi“, kazao je predsjednik Herceg poželjevši okupljenim vatrogascima što manje posla.

Uz predsjednika Hercega, na primopredaji je bio nazočan i Eugen Ćubela, v.d. ravnatelja Uprave za civilnu zaštitu i vatrogastvo HNŽ.